1 til 1 hjemmeside kursus

Lær at bygge hjemmeside, blog og webshop i wordpress / woocoomerce

Få 1 til 1 undervisning i hvordan du bygger en hjemmeside, blog eller webshop?

Dette kursus er for dig der kender pc, internettet og kan finde rundt i de gængse termer. Du har måske arbejdet i mange andre hjemmeside systemer før hvor du nu gerne vil lære hvordan wordpress virker sammen med Woocoomerce og de bedste plugin på marked.

Kurset er for dig der kan hive nogle dage ud af kalenderen og få besøg af underviseren på din firma adresse, bare den ligger i DK på trofaste øer.

Du vil få nogle intensive dage men du vil lære at bygge din egen hjemmeside, blog eller webshop med funktioner og features som du drømmer om.

Med wordpress hjemmeside bygger, kan du lave din helt egen personlige opsætning lige som det passer dig. Du kan arbejde med lige de farver, skrifttyper og opsætninger som du kan drømme om. 

WordPress er nemt at arbejde i og nemt at vedligeholde. Sammen med Woocoomerce til at styre din shop så kan du komme rigtig langt uden du skal bruge en masse koder. 

Få OnlineSpecialistens hjemmeside kursus og blive klædt på til at bygge hjemmesider der bliver fundet på nettet.

Kurset hjælper dig så du kommer du rigtig langt hvis du vil have en super fed og professionel hjemmeside.

Sådan foregår kurset ude hos dig.

Modul 1

Her lære du hvordan du køber et domænenavn, køber et web hotel og hvordan du sætter en hjemmeside i wordpress.

Her skal du have dit dankort klar så du kan få det hele sat op og komme i gang. 

URL og web hotel skal du selv betale

Du vil lære hvordan du kobler din wordpress side sammen med Elementor og du vil se hvilke plugin vi anbefaler dig at installerer og hvorfor. 

Her vil du få en liste til flere pluginsder skal installeres, men som du først skal bruge sener. Men vi starter med at fylde værktøjskassen op så du er godt klædt på.

Nu skal du til at bygge din hjemmeside. 

Du vil lære hvordan du arbejder i en skabelon og hvordan du får dem til at blive til sider.

Det første vi skal have styr på er din header og din footer. Det er det som ligger øverst og nederst på din hjemmeside og det som skal gå igen på alle sider. 

Ligeledes er det planen at du skal bygge flere sider. 

Du skal ind og lege med farver, skrifttyper og mange andre ting der skal gå igen på din hjemmeside.

Du skal have styr på dit log og din favicon for at vi kan sætte dette op.

Ligeledes skal vi have styr på hvilke sider / kategorier du vil have på din hjemmeside. Dette laver du et overblik over inden vi kommer så vi kan at bygge det op og sætte det ind på siden.

Modul 2

Nu skal du lære hvordan du bygger sider op. Vi tager udgangs punkt i Elementor pro tema. og du vil lære om faldgrupper og hvad du skal gøre og hvad du ikke skal gøre.

Når du gerne vil lave din side speciel så er det vigtigt at du har sat dig ind i hvordan du gerne vil have din hjemmeside til at se ud. Kig gerne på andres hjemmesider så du har en ide om hvad det er du gerne vil have på din hjemmeside. 

Dette arbejde bliver et langt og sejt træk og du må ikke forvente at du kan nå at sætte alle dine sider op. Men du kommer til at arbejde med 1 side som du kan holde focus på. Og den side vil blive din guide i fremtiden så du kan gå tilbage og se op hvad du gjorde.

Meget af det du skal lave i dag har du rodet med i går

Din blog skal sættes op. Hvordan vil du gerne have den til at se ud og hvordan skal oversigten se ud ? Vi kigger og leger med mulighederne for færdige skabeloner og for hvordan du selv laver skabeloner eller stjæler fra de eksisterende skabeloner.

Skal dit feed fra Facebook / instagram med ind og vises i bloggen.
Skal der trækkes anmeldelser ind fra Google og trustpilot og hvis de skal hvor er det en fordel at sætte dem ?

Der er mange ting du skal tage stilling til.

Vi ser også på hvordan du laver en skabelon til dine blog indlæs så de altid er bygget op over den samme model.

Selve blog indlæg står du selv for at skrive når kurset er slut. Hvis du allerede nu har nogle blogindlæg som du gerne vil have ind så kan du sagtens bruge dem og sætte dem ind så din blog allerede har fyld.

Modul 3

Nu skal vi ind og se på din Webshop. Denne skal vi have installeret og rettet til. Det er nemlig ikke bare at smide varer ind i en webshop.

 • Du skal forholde dig til firma adresse.
 • Hvordan skal dine mails se ud, i farverne, logo osv.
 • Hvad skal der stå i bunden af dine mails.  
 • Hvad skal der stå i hver enkelt mail der sendes ud til dine kunder. 
 • Hvordan skal forsendelsen sættes op.
 • Dine handelsbetingelser.
 • Privatlivs og cookie politikker
 • Betalingsløsningen.
 • Opsætningen af skabelon for en vare
 • Opsætning af skabelon til kategori oversigter.
 • Skal folk kunne tilkøbe flere varer når de står på din varer?

Der er mange ting der skal styr på. og mange ting at forholde sig til.

Vi se på din hvordan du opbygger dine søgeord, og bruger dem rigtigt i din opsætning og hvordan du finde de søgeord der har værdi for dig.

Du vil få adgang til et søgeords værktøj og lære at blive tryg med det. Vi vil kigge på search Console og se sammenhæng mellem søgeord og url struktur

Søgeord er nøglen til trafik. når du kan trække trafik ind på din hjemmeside så vil dine besøgende se din hjemmeside og hvis din hjemmeside er troværdig og du sælger det de leder efter eller de bliver fristet af så vil du kunne sælge til de besøgende.

Dette er super vigtig for din fremtidige forretning.

Søgeord kan betyde forskellen på om du kan få dine kunder til at komme af sig selv eller om du skal ud og betale for annoncer for at få folk ind på din hjemmeside.

Modul 4

Her vil vi se på Billeder og deres betydning for SEO. Du vil få nogle tips til hvordan du bestemmer størrelsen der skal online og fil navne. Dette lyder ikke af meget mend et er et af de steder hvor du faktisk kan gøre en stor forskel i forhold til konkurrenterne. For de gør ikke dette arbejde.

Vi skal se på interne linkbuilding og ekstern linkbuilding og du vil lære at forstå værdien af det.

Det er I dag vi begynder at samle alle trådene på din hjemmeside og får skabt en tragt til Google så Google kan forstå strukturen på din hjemmeside.

 

Og så skal vi snakke om server og vigtigheden af at du laver det rigtige valg fra starten.

Når der er styr på din hjemmeside og på dine tekster og søgeord så vil du kunne gøre underværker med din interne linkstruktur.

Du vil også få indsigt i teksternes vigtighed. og hvordan du kan gøre en forskel.

Under hele kurset vil du have adgang til hele to underviserer. En vil stå til rådighed via skype og en vil være tilstede i din virksomhed.

Hvad må du undervejs?

Du må stille alle de spørgsmål som du vil.  Vi skal en del igennem men da du i forvejen ved en del om hjemmesider så vil de tekniske spørgsmål sikkert fylde og dem vil vi besvarer som de kommer. 

Mange ting er anderledes i WordPress end i andre hjemmeside systetemer og du kan for det meste bygge hjemmesider uden at kode noget som helst.

Nu er undervisningen overstået

Når du kommer her til så er din undervisning overstået og du kan få dit arbejde vurderet samlet af underviseren.

De næste 14 dage har du adgang til at stille spørgsmål via skype / email der vil blive besvaret med en video eller beskrivelse.

Google ændre hele tiden på sine parametre som de måler din hjemmeside på. Derfor vil det være en meget stor opgave at holde materialet opdateret. Det betyder ikke at det arbejde du har lavet bliver tabt. Det vil det aldrig blive da Google ikke ruller noget baglæns men du kan få flere krav at skulle opfylde. Eks betyder det meget at hastigheden og bruger venligheden skal ALTID være i top. 

Når du har gennemgået kurset er du velkommen til at efterlade en anmeldelse på Facebook af vores kursus.

Det praktiske.

Underviseren kommer ud til dig i dit firma og afholder undervisningen. (I Jylland og til alle brofaste øer i Danmark)

Du har ingen ekstra udgifter på underviseren i forhold til overnatning, kørsel, eller bro afgifter. 

Undervisningen skal bestilles seneste 1 uge før og afholdes i dagtimerne mellem kl 8 og kl 18 ( du bestemmer tidspunktet )

Underviseren er maksimalt 4 arbejdsdage hos dig. Du kan således selv bestemme om du vil undervises mandag, onsdag og fredag eller mandag, tirsdag samt torsdag og fredag. Dette aftales med underviseren.

Underviseren der deltager på skype er kun tilgængelig i timerne 11 til 18 og den fysiske underviser behøver ikke være tilstede mens der undervises på skype.

Du er velkommen til at filme undervisningen via skærm optagelse af din skærm så du kan huske hvad der blev sagt og gjort.

Kurset er personligt for ejeren af firmaet og evt 1 ekstra ansat.

Efter endt kursus udskrives et kursus bevis på gennemført kursus.

1 til 1 hjemmeside kursus

Kurset kan afholdes når det passer dig.
Fra du begynder til kurset skal være afsluttet skal der maks gå 1 uge.
Du bestemmer selv hvilke dage du vil tage undervisningen.
Dog er underviseren kun til stede i hverdagene. ( du skal booke tid til underviseren )
Kurset er opdateret i november 2021 med sidste nyt.