Lidt om os bag OnlineSpecialisten

OnlineSpecialisten

Hvem står bag OnlineSpecialisten?

Jeg hedder Helle og jeg er mildestalt ikke som de andre.

Mit hoved summer af ideer og alt hvad jeg lære, klister sig fast i mit hoved. Jeg kan heldig vis ikke udføre alle de ideer jeg har i mit hoved. men jeg kan sætte andre i gang med at udføre arbejdet.

Men ind i mellem så laver jeg videoer af det jeg kan og det jeg lære og det er de videoer som du kan få finger i her på OnlineSpecialisten.

…og igen mine videoer er lige som mig. Ikke som de andre 😉

Flere af dem jeg har undervist via video, siger at det er nemt at forstå og det giver mening. Alle videoer er på dansk og de er lavet med udgangspunkt i en rigtig hjemmeside eller inde i et værktøj der er i brug. Det er ikke videoer der er sat op for undervisningens skyld men fordi det var der jeg kunne forklarer dig hvad du skal gøre og hvorfor.

Når jeg siger at jeg ikke er som de andre så er det fordi jeg er så langt nede på jorden at jeg ikke har taget undervisning i at undervise andre. Jo det har jeg men det var for 20 år siden og der er sikkert sket en masse i mellemtiden.

Jeg sælger heller ikke mine kurser til alle. Da det skal give mening for dem der skal arbejde med mit materiale.

Jeg kan ikke hjælpe alle men du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre om jeg kan hjælpe dig.

Jeg er nemmest at få fat på via min mail og jeg ringer dig gerne op når det passer dig.

Jeg arbejder ikke som mange andre. Jeg arbejder faktisk ikke ret meget. Det er ikke fordi jeg er doven men fordi min fysiske følgesvend, kaldet min krop ikke altid vil det samme som mig. Derfor prøver jeg har holde mig til video, email og tlf.

Hvis du leder efter en underviser der kan komme ud til dig og sidde hos dig og undervise dig i et lokale så kan det godt blive udfordrende at nå i mål. Jeg gør det 1 til 2 gange om året men ikke mere. Jeg siger det for ikke at vi skal misforstå hinanden. Men hvis jeg bruger 3-5 timer sammen med dig så vil min krop ikke samarbejde med mig de næste 2-3 dage, og det er lidt for bøvlet for mig på den lange bane.

Og alt det jeg ikke selv kan finde ud af at lære dig… det kender jeg andre der kan og sender dig gerne i deres retning.