Bestil Teknisk SEO optimering

Teknisk SEO optimering lyder bare rigtig bøvlet men det handler om at der skal ryddes op på din hjemmeside. Der skal skabes en struktur og din hjemmeside skal hænge sammen. 

Det er i bund og grund det samme som et hjem det skal også have en struktur og vi skal kunne finde rundt.

Teknisk SEO optimering er det alle de andre ikke gør men tror de har styr på. Har du styr på din hjemmeside eller Webshop? Så lad mig hjælpe dig.

Her får du ikke kun 1 person med en hel lille hær af folk der har styr på hver deres opgave og når din hjemmeside eller Webshop er ryddet op og gjort fin så vil Google gerne vise den frem.

SEO Rod
Teksnisk seo

Bestil dit eget SEO team

Hvis du har tiden til det så kan du sagtens lave seo optimering selv. Hvis du kan bruge tiden bedre andre steder så bestil dit eget SEO team til at lave teknisk SEO.

  1. Vi ved hvordan strukturen skal være
  2. Vi ved hvordan strukturen skal sættes op
  3. Vi får enderne til at hænge sammen de rigtige steder
  4. vi kan starte inden for de næste 5 dage på din hjemmeside

Forestil dig at du får professionelle øjne på dine tekster. Der er en anden der kigger din struktur igennem og får bygget den struktur der passer til dine ydelser / produkter. Samtidig så finder en anden de fejl din hjemmeside lider med lige nu. og den sidste gør købet nemmer for dine kunder.

Du bestemmer hvor meget vi skal laver og hvor tit vi skal arbejde.

Bestil 1, 2, 3, 4, 5 ja op til 10 dage pr måned af 7,5 time. Det er lige som at have en deltidsansat bare uden sygedage og ferie penge

Ring i dag og få en uforpligtende snak +45 25 31 88 84