Online SEO kursus

Kursus i SEO optimering er vejen frem hvis du vil ses på Google. Seo er vigtigere end nogensinde før og konkurrencen om de gode pladser på side 1, bliver større dag for dag.
Med et online SEO kursus bliver du rustet til selv at kunne styre din SEO optimering

I dagens Google søgemaskiner har du 2 muligheder. SEO optimering eller betal for annoncer.

Hvis du vælger den nemme løsning, at betale for annoncer så hopper du ind i et hamster hjul der aldrig stopper.

Hvis du vælger den svære løsning så lære du at lave seo optimering og lære hvordan du kan få google til at sende trafik til din hjemmeside. Når dette virker så kan du sparer mange penge på dit annonce budget.

Med OnlineSpecialistens SEO kursus lære du hvordan du skal gøre tingene og hvad der er vigtigt.

Dig der har en hjemmeside eller en webshop du kan købe dig fattig i seo optimering. Hvis du tager et online kursus, kan de fleste godt lære at SEO optimerer selv. Måske ikke alt SEO optimering, men mange seo opgaver kan du selv stå for når du ved hvad du skal gøre. Lær seo fra bunden og undgå at producerer tons vis af fejl hver dag.

FAQ:

Hvem er SEO forløbet for? 
Uanset om du leder efter et basis seo kursus eller du kender seo i forvejen og vil have et seo kursus avanceret så er der mange seo tips i dette kursus som virker og de fleste glemmer.

Hvordan lærer jeg SEO?
Den bedste du kan lære SEO af er Google men desværre fortæller de ikke alt så mange ting skal prøves af og se hvordan de virker sammen med det der allerede er. Hvis jeg i dag skulle lære seo af en anden så ville jeg finde en der har arbejdet med SEO optimering igennem de sidste 3-4 år. Der sker hele tiden noget nyt så du skal lære fra en der har frisk viden i hovedet OG har vist at det virker.

Hvordan virker SEO?
SEO virker på den måde at hvis du kender og aktivt bruger teknikkerne der gør at du kan snakke til Google så vil Google langsomt begynde at forså din hjemmeside eller webshop og herefter belønne dig med trafik fra søgeresultaterne.

Sådan foregår kurset.

Video sæt 1

Dette video sæt handler om dine billeder.

Det er det vi kalder de lavthængende frugter og her får du alt den viden vi har om seo og dine billeder.

Video sæt 2

Lær at snakke med Google gennem dine tekster.

Lær hvordan du viser google hvad der er vigtigt på din hjemmeside.

Video sæt 3

Her gennemgår vi søgeord. Du lære hvad søgeord er og hvordan du kan bruge dem og hvorfor du ikke skal være bange for at bruge søgeord.

Video sæt 4

Lær at bruge googles egne værktøjer så du kan se hvad de ser på. Når du samarbejder med Google så er det meget nemmere at komme i teknisk dialog med Google.

Video sæt 5

Lær at bruge seo værktøjer så du er bedre rustet i kampen om de bedste pladser.

Det rigtige seo værktøj kan hjælpe dig meget i dit arbejde.

Video sæt 6

SEO værktøj på din hjemmeside er et must. Du skal kunne se hvad du laver i nuet og ikke om 3 dage. Det er her og nu. 

Lær at bruge det rigtige seo værktøj på din hjemmeside. 

Lær at installerer det og sætte det rigtigt op en gang for alle.

Nu er undervisningen overstået

Når du kommer her til så er din undervisning overstået og du kan få dit arbejde vurderet samlet af underviseren.

De næste 12 måneder har du fri adgang til undervisningsmaterialet. Det bliver IKKE opdateret i de 12 måneder. 

Google ændre hele tiden på sine parametre som de måler din hjemmeside på. Derfor vil det være en meget stor opgave at holde materialet opdateret. Det betyder ikke at det arbejde du har lavet bliver tabt. Det vil det aldrig blive da Google ikke ruller noget baglæns men du kan få flere krav at skulle opfylde. Eks betyder det meget at hastigheden og bruger venligheden skal ALTID være i top. 

Når du har gennemgået kurset er du velkommen til at efterlade en anmeldelse på Facebook af vores kursus.

Seo Kursus online

Online specialisten tilbyder online SEO kurser da vi ved at mange har brug for at se materialet flere gange. Når du tilmelder dig dette online SEO kursus så får du adgang til materialet. Vi anbefaler at du ser det i den rækkefølge som det er sat op. Mange vil nemlig i gang med det samme og rette i alt, derfor er det vigtigt at du følger rækkefølgen.

Online videoundervisning i SEO.

Kurset kan afholdes når det passer dig.
Fra du begynder til kurset skal være afsluttet skal der maks gå 4 uger.
Du bestemmer selv hvilke dage du vil tage undervisningen.
Der er INGEN online support med til dette kursus. Dette kan tilkøbes.
Kurset er opdateret i 2021 med sidste nyt.

Vil du lære mere om seo optimering

SEO optimering er jo et kæmpe område.  Så du kan altid lære mere og du skal altid holde dig opdateret i større eller mindre grad. SEO kan du sammeligne med en sport, du skal altid være på toppen og du skal træne hele tiden. Din fornemmeste opgave er at være bedre end de andre. I dag kan de være en lille bitte ting som den ene ikke har styr på som den anden der har styr på som gør forskellen på om du skal ligge på plads 1, 2 eller 3

Hvis du er blevet fristet af mere viden så kan  et Linkbuilding kursus måske være noget for dig eller det kan være at du vil lære hvordan du bygger en hjemmeside / webshop spækket med seo tips og tricks. Hvis du heller vil tjekke vores Seo på abonnement så kig forbi og se de muligheder der er for det.

Google søgemaskine - seo kursus
Søgemaskineoptimering
SEO OPRYDNING